Εταιρεία

Εταιρεία

about Image
προϊόντα
8000

προϊόντα

Ολοκληρωμένα Εμπορικά Και Οικιακά Πιστοποιημένα Προϊόντα

Κορυφαίος Προμηθευτής Εργαλείων

H Εταιρεία "Α. ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ-Π. ΔΑΛΑΚΛΗΣ Α.Ε." δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας βιομηχανικών και σιδηρικών ειδών από το 1982. Συνεπώς,έχει ήδη κατακτήσει ιδιαιτέρως σημαντικό μερίδιο της αγοράς του νομού Θεσσαλονίκης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, βασιζόμενη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Εφαρμόζει παράλληλα κατάλληλο σχέδιο προβολής και προώθησης των προϊόντων της το οποίο αποσκοπεί στην τόνωση της ζήτησης, την αύξηση του μεριδίου της αγοράς. Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας αποτελεί η εισαγωγή-εξαγωγή βιομηχανικών ειδών και η πώληση τους MONO σε ΧΟΝΔΡΙΚΗ.

Στόχος της εταιρείας αποτελεί η πλήρης ικανοποίηση των πελατών της μέσω προσφοράς αναγνωρίσιμων και πιστοποιημένων προϊόντων ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η σταθερή της ανάπτυξη, καθώς επίσης και οι άριστες επαγγελματικές σχέσεις και η υπεύθυνη συνεργασία της τόσο με τους πελάτες όσο και με τους προμηθευτές της. Βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος και προσβλέπει στην συνεργασία σας προς αμοιβαίο όφελος.

Η επιχείρηση έχει ως έδρα της τη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στο Καλοχώρι, στο οποίο μεταφέρθηκε το 2004 και το οποίο αποτελεί και την έδρα της για την πραγματοποίηση των εισαγωγών και των πωλήσεων βιομηχανικών ειδών. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να τονισθεί, ότι η καίρια τοποθεσία της επιχείρησης (καλοχώρι) βοηθάει στη γρήγορη μεταφορά των προϊόντων από και προς την εταιρεία, μειώνοντας παράλληλα αρκετά το κόστος μεταφοράς. H Εταιρεία "Α. ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ-Π. ΔΑΛΑΚΛΗΣ Α.Ε" με την ποιότητα προϊόντων που προσφέρει, και τις άριστες συνεργασίες με τους προμηθευτές της, έχει κερδίσει τη δυναμική παρουσία της στο χώρο, ούσα ικανή να αντιμετωπίζει με επιτυχία τις προκλήσεις του ανταγωνισμού στα 40 χρόνια λειτουργίας της, συνεχίζοντας με το ίδιο σθένος για την σταθερή ανάπτυξη της στο χώρο αυτό.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας μας συνοψίζονται στα εξής

  • Άριστη γνώση του αντικειμένου.
  • Εστίαση στη συνεχή έρευνα αγοράς για νέα προϊόντα και προμηθευτές.
  • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εμπορευμάτων.
  • Ευρεία γκάμα προϊόντων.
  • Μακροχρόνιες συνεργασίες.
  • Ανταγωνιστικές τιμές.
  • Ειδικευμένο προσωπικό.
  • Γρήγορη προσαρμοστικότητα ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Αντιπροσωπείες

Η επιχείρηση συνεργάζεται με καταστήματα λιανικής που εμπορεύονται βιομηχανικά εργαλεία, σιδηρικά και χρώματα και βρίσκονται όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το Δίκτυο

image
pointer
Θράκη
pointer
Χαλκιδική
pointer
Μακεδονία
pointer
Ήπειρος
pointer
Θεσσαλία
pointer
Στερεά Ελλάδα
pointer
Πελοπόννησος
pointer
Επτάνησα
pointer
Κρήτη
pointer
Νησιά Αργοσαρωνικού
pointer
Σποράδες
pointer
Νησιά ΒΑ Αιγαίου
pointer
Κυκλάδες
pointer
Δωδεκάνησα

Όσον αφορά τη διακίνηση των εμπορευμάτων της εταιρείας "Α. ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ-Π. ΔΑΛΑΚΛΗΣ Α.Ε ‘’ στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω μεταφορικών εταιρειών. Η εταιρία μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής εργαλείων διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για αναλυτικό κατάλογο.

Είμαστε δίπλα σας!

Αν ενδιαφέρεστε για ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα μας και θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συμπληρώστε εύκολα την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.